Finished: Phone Sleeve

DSC_07588Yeahh, het heeft even geduurd, maar het telefoonhoesje is af! Ik ben tevreden met het resultaat en ik hoop dat Iris dat ook is! ;-) Klik snel verder voor het proces én het resultaat!

Vorige week had ik al een deel van het proces laten zien en verteld voor wie ik dit hoesje maakte. Ik heb ontzettend veel leuke en lieve berichtjes gehad! En het antwoord op de vraag ga je een webshop beginnen; Ik zou het echt heel leuk vinden, maar er zitten wel heel veel (uren) werk in een hoesje. Ondanks dat ga ik er wel over nadenken!

In het laatste artikel gaf ik al aan dat het drukken van een naam best lastig is omdat het losse letters zijn. Ondanks het best lastig was, is het toch best goed gelukt!
In het vorige artikel gaf ik al aan dat het drukken van een naam best lastig is omdat het losse letters zijn. Ondanks het best lastig was, is het toch goed gelukt!
Als eerste het hartje. Om de stiksels even ver van elkaar te krijgen heb ik een pin radar gebruikt. Hiermee druk je gaatjes in het leer met overal dezelfde afstand.
Het hartje. Om de stiksels even ver van elkaar te krijgen heb ik een pin radar gebruikt. Hiermee druk je gaatjes in het leer met overal dezelfde afstand. Het kan ook met de hand, maar met een pin radar weet je zeker dat je overal dezelfde afstand hebt.
Ook het hoesje moest be-pint (is dat een woord?) worden.
Ook het hoesje moest be-pint (is dat een woord? haha) worden.
Daarna was het tijd om alles aan elkaar vast te maken. Hiervoor heb ik 2 naalden gebruikt 1 leer naald en 1 gewone naald.
Daarna was het tijd om alles aan elkaar vast te maken. Hiervoor heb ik 2 naalden gebruikt 1 leernaald en 1 gewone naald. Het onderste lapje leer was niet doorboord door de pin waardoor ik met de leernaald nog een gaatje in het achterste lapje moest maken.
Als laatste de randen bewerken. Dit is niet lastig maar je moet wel uitkijken dat je niet knoeit. Als
Als laatste de randen bewerken. Zoals je kunt zien is de rand van het hartje al gedaan. Dit is niet lastig maar je moet wel uitkijken dat je niet knoeit. Als het er eenmaal op zit, krijg je dit er heel moeilijk van af!
Dit is het eindresultaat en ik vind het hoesje best wel goed gelukt!
Dit is het eindresultaat! Ik vind het hoesje best wel goed gelukt! Ik hoopt dat Iris er blij mee is!

Wat vinden jullie van de naam op het hoesje? Leuk of niet leuk?

See you soon,

Isabel Cristina

Advertisements

28 responses to “Finished: Phone Sleeve

  1. Jeee wat is het een juweeltje geworden, echt heel erg leuk! Doet me erg denken aan de Fab hoesjes, maar dan leuker. Erg leuk om te zien (mooie foto’s) en een duidelijke uitleg. Als ik heel handig was geweest had ik het vast ook geprobeerd hihi

  2. Maak je ze ook op bestelling? Vind ze zo leuk! Of anders informatie waar je al je spullen hebt gekocht? :-)

♡ E-mail adres wil not shown in comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s