Photography Inspiration

Michael Kors frontFotograferen is één van mijn hobby’s. Door mijn foto’s nog beter te krijgen lees ik veel artikelen over fotografie én bekijk ik foto’s van één van mijn favoriete inspiratiebron ; Michael Kors.

Ik geef het toe, ik kan uren naar de foto’s van Michael Kors advertenties kijken. Niet alleen door de prachtige tassen, sieraden of make-up. De foto’s van Michael Kors zijn mooi, scherp, de spullen zijn mooi neergezet en de belichting is perfect! (dûh, het is Michael Kors!) Mijn wens is om ooit net zulke mooie foto’s te kunnen maken als die van Michael Kors.

Het liefst zou ik een dag met het Michael Kors fotografie-team mee willen lopen voor tips én om alles te leren over fotografie… De kans dat dit ooit gebeurt is nihil, dus ik blijf gewoon lekker plaatjes kijken… ;-)

Take a seat and Enjoy!
Michael Kors (1) Michael Kors (5) Michael Kors (6) Michael Kors (7) Michael Kors (9) Michael Kors (10) Michael Kors (11) Michael Kors (12) Michael Kors (13) Michael Kors (14) Michael Kors (15) Michael Kors (16) Michael Kors (17) Michael Kors (18) Michael Kors (19) Michael Kors (20) Michael Kors (21)
Wat mij opvalt aan al deze foto’s is dat er naast de producten veel wordt gelet op de achtergrond(spullen). Alle foto’s lijken niet in een studio zijn gemaakt en ze maken veel gebruik van attributen. Doordat de deze foto’s een soort thuis sfeer hebben, krijg ik het gevoel alsof het mijn tas of spullen zouden kunnen zijn. (hebben, hebben, hebben!) Dat is dan weer marketing, heel slim! ;-)

De foto’s bekijk ik altijd voor inspiratie maar ik gebruik ze ook als achtergrond. Mocht je ook geïnspireerd zijn door de foto’s, Hier kun je ze allemaal bekijken.

Waar haal jij je inspiratie vandaan? Heb je nog tips?

See you soon,

Isabel

Bron foto’s: Michael kors.

Advertisements

17 responses to “Photography Inspiration

 1. inderdaad prachtige foto’s (net als de inhoud,MK<3) telkens als ik het probeer heb ik het Naah,toch niet-gevoel.. :( nuja, blijven proberen :p zelf haal ik veel vind ik veel tips op de blog van fotografille.nl en natuurlijk klungel ik er op los met photoshop programma's :D

 2. De foto’s zijn erg mooi en idd zoals het er bij mij ook zou liggen….. I wish haha. Goede inspiratie en ik ga ook even kijken opfotografile.nl. :)

 3. Prachtige inspiratie foto’s meid!
  Ik ontdekte mijn parfum er ook tussen hihi hier staat hij alleen vele malen mooier op de foto ;-)

  De foto’s zijn echt heel mooi gemaakt!

 4. Wat een prachtige foto’s zeg! Ik vind het vooral zo knap dat er achtergrondspullen zijn gebruikt en de foto’s toch kloppen; mijn pogingen lijken tot nu toe snel op een random hoop rommel dan haha.

♡ E-mail adres wil not shown in comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s