Inspiration: Kenya


Inspiration KenyaInspiratie haal ik overal vandaan, zo ook van het linker tasje dat ik kocht in Kenya. Ik vond de kraaltjes zo leuk, dat ik ze ook op mijn tasje maakte.

Afgelopen week maakte ik een tasje DIY, het was een leuk tasje geworden maar ik was nog niet 100% tevreden. In eerste instantie wist ik niet wat het tasje “miste” totdat ik het tasje tegen kwam dat ik in Kenia had gekocht.

Een aantal jaar geleden ben ik met mijn ouders naar Kenia geweest, een onwijs leuke ervaring was dat! De mensen waren erg vriendelijk en het land is prachtig! Toch vond ik op de terugweg op het vliegveld pas een souvenirtje voor mezelf. Ik hou niet zo van magneten en sleutelhangers souvenirs, ik vind het wel leuk maar ik weet alleen niet wat ik met al die spullen moet doen en dat vind ik zonde… Daarom zoek ik altijd een souvenir wat ik écht ga gebruiken. Op het vliegveld in Kenia zag ik een klein leer tasje bewerkt met kraaltjes, superschattig! In dit tasje bewaar ik nu mijn externe geheugen, past precies! :-)

Tasje uit Kenia
Inspiratie tasje uit Kenia

 

Als eerst heb ik de randen van het tasje bewerkt met "edge
Als eerst heb ik de randen van het tasje bewerkt met “Edge Sealing Oil”. Dit bestelde ik een aantal maanden geleden op eBay en ik ben er helemaal weg van. Ik ben namelijk serieus maanden op zoek geweest naar “iets” om de randen van een zelf gemaakte leren tas mee af te werken. Op internet zocht ik waarmee ik dit kon doen, maar dat bleef een raadsel. Uiteindelijk toch gevonden en helemaal blij met het resultaat! :-)
Om net zo'n kralen
Om net zo’n kralenpatch te maken knipte ik eerst een cirkel uit een lapje leer, hier bevestigde ik alle kralen op. Daarna bevestigde ik de kralenpatch aan het tasje.
Resultaat
Ik ben heel tevreden met het resultaat, het maakt het tasje helemaal af.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Liefs,

Isabel Cristina

Advertisements

15 responses to “Inspiration: Kenya

  1. Wat een enorme bijzondere tas. Heel gaaf! Ik heb laatst een tasje gekocht dat uit een zuid afrikaans land is gemaakt (fair trade) het is heel mooi. Alle steentjes zijn stuk voor stuk met de hand erop gemaakt. Zo mooi ♡
    Eigenlijk zou ik dat graag ook wel willen :)

  2. Onwijs tof! De kralenpatch ziet er fantastisch uit! Mooi gedaan. Momenteel haal ik veel inspiratie uit landen als Ibiza, zo vrolijk en kleurrijk!

  3. Slim zeg, dat tasje is nu heel bijzonder! Inspiratie kan idd overal vandaan komen. Zelf kan ik niet iets speciaals aanwijzen, gewoon dingen die je om je heen ziet maar soms ook uit bladen, op straat of van tv. :)

♡ E-mail adres wil not shown in comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s