Advent Calenders 2014

advent
Het leuke aan de decembermaand is cadeautjes zoeken, inpakken en geven maar stiekem is het ook erg leuk om zelf cadeautjes te krijgen. Bij deze een overzicht met alle adventskalenders van 2014.

Net als vorig jaar deel ik dit jaar weer een aantal leuke online adventskalenders. Gewoon omdat ik iedereen een cadeautje gun! Moet je natuurlijk wel meedoen ;-) Ja ook diegene die noooooit winnen, als je niet meedoet dan win je zeker niet!

Dit jaar vond ik een stuk meer adventskalenders dan vorig jaar en ik kan je vertellen dat er hele leuke tussen zitten!

1. Essence

De Essence adventskalender; Essence geeft leuke goodies uit hun eigen leuke makeup collectie weg. Klik op het cijfertje van de dag, beantwoord de vraag en laat je
De Essence adventskalender; Essence geeft leuke goodies uit hun eigen leuke make-up collectie weg.
Deelname: Vraag beantwoorden en gegevens achterlaten.
Meedoen?: Klik hier

 

2. De Bijenkorf

De Bijenkorf doet het dit jaar iets anders dan vorig jaar. Vorig jaar gaven ze elke dag een ander cadeautje weg maar dit jaar geven ze cadeautjes, korting en tips. Deelname: Via Facebook Meedoen?: Klik hier
De Bijenkorf doet het dit jaar iets anders dan vorig jaar. Vorig jaar gaven ze elke dag een ander cadeautje weg maar dit jaar geven ze cadeautjes, korting en tips.
Deelname: Via de site
Meedoen?: Klik hier

 

 3. Bourjois

De Bourjois adventskalender vallen er weer een hoop leuke cadeautjes te winnen. Je krijgt ook meteen te horen of je hebt gewonnen of niet. Ook verloot Bourjois op 25 December een groot cadeau,
De Bourjois adventskalender vallen er weer een hoop leuke cadeautjes te winnen. Beantwoord de vraag en je krijgt ook meteen te horen of je hebt gewonnen of niet. Ook doe je automatisch mee met de lotterij op 25 december. Voor elke deelname van een adventsdag krijg je een lot, hoe meer loten hoe meer kans je maakt op 25 december! Leuk hè?
Deelname: Via facebook
Meedoen?: Klik hier

 

4. Glamour

Glamour's Winterweggeefmaand. Elke dag kun je leuke prijzen winnen zoals
Glamour’s Winterweggeefmaand. Elke dag kun je leuke prijzen winnen zoals een Canon spiegelreflexcamera, Isabel Marant schoenen, OPI nagellakjes of een mooie TOV essentials armband. Ohja, in tegenstelling tot alle andere adventskalenders gaat Glamour de eerste week van januari nog gewoon door!
Deelname: Adres gegevens achterlaten
Meedoen?: Klik hier

 

5. Vriendin

De vriendin adventskalender geeft elke dag superleuke cadeautjes weg
De vriendin adventskalender geeft elke dag superleuke cadeautjes weg zoals een pakket van Philosopy, de dubble hurricane van Riviera Maison, een waardebon van €200,- van Paris 2day en een heerlijk pakket van Therme.
Deelname: Vul het formulier in met adresgegevens
Meedoen?: Klik hier


6. Jysk

Jysk en VisitDenmark hebben samen een adventskalender gemaakt
Jysk en VisitDenmark hebben samen een adventskalender gemaakt. Mocht je in een ander land wonen, geen probleem! Ze houden de actie in 17 Landen, dus check of jouw land er ook tussen staat! Je kunt elke dag kans maken op een cadeaukaart t.w.v. €100,-, ook ding je mee naar de hoofdprijs, een reis naar Denenmarken, hoe leuk is dat?! :-D
Deelname: Voer je email adres in en klik in de mail op de link om te bevestigen.
Meedoen?: Klik hier

 

7. John Frieda

Het fijne haarproductenmerk John Frieda geeft dit jaar ook cadeautjes weg
Het fijne haarproductenmerk John Frieda geeft dit jaar zoals zij zelf zeggen “31 dagen lang Glamorous Tips, Tricks & Gifts” weg. Zo kon je al een IPRO wet and dry stijltang van Babyliss winnen, een handige tutorial voor een smokey bekijken en kaartjes voor Gooische vrouwen.
Deelname: Via Facebook je gegevens achterlaten.
Meedoen?: Klik hier

8. Stabilo

Stibilo
Stibilo, het merk van o.a. fijne pennen, stiften en markers geeft dit jaar elke dag cadeautjes weg zoals stiften en markers. Erg leuk als je het mij vraagt want ik ben gek op kleuren, al  helemaal sinds ik mijn mandala boekjes heb. Hoe vaker je meedoet hoe meer kans je maakt op een iPad mini, mooie laptoptas of rugtas. De adventskalender is niet alleen beschikbaar voor Nederlanders dus check snel of jouw land er ook tussen staat!
Deelname: Online formulier invullen
Meedoen?: Klik hier

 

9. Fashionchick

Fashionchick heeft dit jaar een hele leuke en schattige adventskalender.
Fashionchick heeft dit jaar een hele leuke en schattige adventskalender. Die jaren 50-60 foto vind ik echt zo leuk! Afgelopen week gaven ze al €100,- shoptegoed weg van Forever21. Mega leuk! Het enige wat je moet doen is 5 favoriete items en het merk aanklikken als favorieten.
Deelname: via Facebook, e-mail of Google+
Meedoen?: Klik hier

 

10. Quest

Het tijdschrift Quest geeft elke dag verschillende leuke cadeaus weg zoals
Het tijdschrift Quest geeft elke dag verschillende leuke cadeaus weg zoals een jaarabonnement op Quest, Cuisinart soep blender en Babyliss curl secret.
Deelname: Vul online het formulier in
Meedoen?: Klik hier

 

11. Douglas

Douglas is voor mij niwe
Bij Douglas kan je elke dag kans maken op een cadeautje, van de week gaven ze een dames Kenzo prijzenpakket weg t.w.v. €150,-
Deelname: online, achternaam en email achterlaten
Meedoen?: Klik hier

Zo dat waren alle adventskalenders die ik kon vinden maar er valt nog meer te winnen!

Binnenkort komen op mijn blog een aantal winacties online, houd mijn blog dus goed in de gaten!

Ik wens jullie alvast veel succes en mocht je nog meer winacties weten, laat ze dan in een comment achter.

Liefs,

Isabel Cristina

Advertisements

23 responses to “Advent Calenders 2014

  1. Wat een leuk overzichtje! Ga zeker bij een paar websites een kijkje nemen ^^ Ik heb thuis wel een standaard chocolade adventskalender, haha

♡ E-mail adres wil not shown in comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s