18 responses to “Giveaway #4 Logo & Header

 1. Wat een leuke actie!
  Ik ben net van een gratis WordPress site naar mijn eigen domein overgestapt. Super leuk natuurlijk en ik ben er heel erg blij mee, maar ik merk dat ik zo veel meer met mijn site zou willen doen dan ik ook daadwerkelijk kan (ben niet zo handig met illustrator, photoshop etc. haha!). Dus deze prijs zou voor mij heel handig zijn en ik doe dus heel graag mee!

  Ohja, ik volg je al een tijdje op bloglovin maar Instagram heb ik niet dus het blijft even bij bloglovin…

  Fijne feestdagen!

 2. Leuk presentje! Ik heb geen blog maar zou anders graag meedoen, jij maakt zulke mooie dingen! Succes voor de anderen :)

 3. Super leuk! Ik volg je op bloglovin’ en zou dit graag willen winnen. Ik schrijf al een paar maanden een blog, maar ben niet tevreden met hoe het eruitziet… Dit zou dus echt een geweldig cadeau voor me zijn!

 4. Wat een supergave winactie! Ik doe graag mee! Ik heb nog nooit echt een logo gehad voor mijn blog, maar meer een header met tekst dat er dan een beetje leuk uitziet haha. Een mooi logo lijkt me veel beter en die kan dan natuurlijk ook in de header verwerkt worden! Ik volg je op Bloglovin’ en Instagram! :)

 5. Wat tof dat je dit verloot, ik denk dat veel meiden hier nog een beetje mee in de knoop zitten! Zelf doe ik niet mee, ik heb een paar maanden geleden mijn hele blog namelijk vernieuwd, inclusief logo en header, en daar ben ik echt onwijs blij mee :) Wel leuk trouwens dat je voor kerst zoveel giveaway’s organiseert! LIefs Anniek

♡ E-mail adres wil not shown in comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.