Baby Gifts & Wrapping Ideas

Baby clothes 2kopie
Misschien weet je het al maar ik ben alweer tante geworden van een prachtig meisje! In dit artikel laat ik mijn cadeautjes zien én een aantal inpakideetjes!Mijn zus is kort geleden bevallen van een prachtig meisje. Vandaag ga ik haar  voor het eerst zien, ik kan niet wachten!

Babykleding kijken vind ik altijd erg leuk, niet dat ik elke week een Prenatal binnenstap maar als er een H&M blad op mijn deurmat ligt moet ik altijd even naar de Baby en kinder pagina’s kijken.

Mijn nichtje past helaas nog niet de kleertjes van de H&M en Hema, ze is erg klein en past op dit moment alleen de prematuur kleertjes. M’n zus heeft naar eigen zeggen wel kleertjes geprobeerd maar zoals zij zelf zegt zijn de Hema kleertjes voor echte Hollandse baby’s gemaakt omdat ze te groot vallen voor mijn nichtje. M’n nichtje is klein maar gelukkig gaat wel alles goed!

Mijn zoektocht naar leuke kleertjes was moeilijker dan gedacht door haar kleine maatje maar uiteindelijk heb ik erg leuke spulletjes gevonden.

Als eerst kocht ik dit schattige setje bij de Prenatal
Als eerst kocht ik dit schattige setje bij de Prenatal. Een schattig shirtje met de tekst Born in 2014 en een grijze legging met roze stipjes. Het waren één van de kleinste maatjes die ik kon vinden dus ik hoop dat ze dit setje al past.
De
Deze sokjes kon ik ook niet laten liggen, wellicht aan de grote kant maar wel erg schattig!
Dit pakje
Dit pakje kocht ik bij de zeeman, als kind droeg ik altijd erg veel met olifantjes, truien, shirtjes, armbandjes, ringetjes en kettinkjes. Ik denk dat mijn zus het ook nog wel zal herinneren maar dat zullen we zien :-)
Het Nijntje jasje kocht ik V&D
Het Nijntje jasje kocht ik V&D.  Er zit een schuine rits in met aan de bovenkant een lapje stof zodat de rits niet tegen haar nekje schuurt, erg slim!
Het jasje heeft erg leuke details zoals dit merkje aan het mouwtje en aan de binnenkant een nijnjtes
Het jasje heeft erg leuke details zoals dit merkje aan het mouwtje en aan de binnenkant een Nijnjte print.
Het jasj
Het jasje past ook erg goed bij het pakje. Het setje van prenatal is iets witter, past er natuurlijk ook wel bij maar ik vind dit beter bij elkaar passen.

Ik ben erg benieuwd wat ze er van vinden! Nu alleen nog bedenken hoe ik alles in ga pakken. Afgelopen week heb ik naar manieren gezocht om het leuk in te pakken maar ik ben er nog steeds niet over uit.

Hieronder een aantal ideetjes die ik allemaal vond op Pinterest:

Dit strikje vind ik erg schattig, leuk om op een cadeautje te plakken.
Dit bloemetje vind ik erg schattig, leuk om op een cadeautje te plakken.
Dit cadeautje vind ik erg schattig én is nog eens heel simpel te maken. Kleine hartjes uitknippen en of een touwtje plakken.
Dit cadeautje vind ik erg schattig én is nog eens heel simpel te maken. Kleine hartjes uitknippen en of een touwtje plakken.
Dit ideetje vind ik ook heel erg leuk. Die geweven linten maken het net even leuker dan een gewoon lintje eromheen.
Dit ideetje vind ik ook heel erg leuk. Die geweven linten maken het net even leuker dan een gewoon lintje eromheen.
Dit cadeau doosje vind ik echt héél schattig. Helaas kon ik geen patroon
Dit cadeau doosje vind ik echt héél schattig. Het is een klein doosje maar hier zou ik wel de sokjes in kunnen stoppen. Helaas kon ik geen patroon vinden en heb ik niet meer zo heel veel tijd om dit te maken. Het is namelijk al vrijdagavond.. ;-)
Dit tu-tu tasje vond ik ook erg schattig. M
Dit tu-tu tasje vond ik ook erg schattig. Volgens mij best makkelijk om te maken maar waar haal ik al die spullen vandaan op vrijdag avond…

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik lekker op tijd begonnen met het bedenken en inpakken van mijn cadeautjes. Wat het uiteindelijk wordt? Geen idee maar ik hou jullie op de hoogte!

Ik ga vandaag genieten van mijn nichtje!

Liefs,

Isabel Cristina

16 responses to “Baby Gifts & Wrapping Ideas

  1. Oh! Wat een leuke verpakkingen! En de cadeautjes zijn fantastisch, ik vind het vestje van Nijntje geweldig!

  2. Gefeliciteerd met je nichtje! Leuke setjes hoor en met die verpakking komt het wel goed, jou kennende. ; )

♡ E-mail adres wil not shown in comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.