Decoration Shoplog

birdkopie
Afgelopen week ben ik naar een aantal winkels geweest en heb ik een aantal leuke spulletjes gekocht die ik echt niet kon laten liggen, kijk je mee?

Als eerst deze katjesboom takken. Ik wil ze al jaren kopen maar elke keer kwam het er maar niet van. Dit bosje kocht ik voor €1,99 bij tuincentrum Osdorp.
Als eerst deze katjesboom takken. Ik wil ze al jaren kopen maar elke keer kwam het er maar niet van. Dit bosje kocht ik voor €1,99 bij tuincentrum Osdorp.
vvv
Afgelopen jaren heb ik met pasen geen versierde paastakken als decoratie neergezet maar dit jaar was ik dat zeker wel van plan. Dit kleine vogeltje zag ik in een mandje liggen voor €0,59 cent. Te cute om te laten liggen. Ik kocht 3 roze kleine vogeltjes.
...en ook 3 blauwe vogeltjes
…en ook 3 blauwe vogeltjes. De blauwe vogeltjes had ik niet zien liggen maar het winkelpersoneel liet ze mij zien. Ook deze waren te leuk om te laten liggen dus in totaal heb ik er nu 6.
De katjesboom  takken heb ik in een hoge vaas
De katjesboom takken heb ik samen met wat paastakken uit de tuin in een hoge vaas gezet. In een aantal paastakjes heb ik die schattige vogeltjes gehangen. Het resultaat vind ik erg schattig geworden maar misschien ga ik nog wat eitjes aan de takken hangen.
Ook kwam ik heel veel bollen tegen. Narcissen, blauwe/witte druifjes, hyacinten.
Voor €0,89 cent kocht ik een bakje met blauwe druifjes. Ze zijn nu nog een beetje kaal maar dat zal niet lang meer duren aangezien ze binnen staan. Ik word altijd zo vrolijk als ik de eerste bloemetjes weer uit zie komen! Het was gister best fris maar die zon maakte het toch wel aangenaam om buiten te zijn.
Dit kleine vaasje stond laatst in de C1000 voor maar €1,-
Dit kleine vaasje stond laatst in de C1000 voor maar €1,-, kon ik natuurlijk ook niet laten staan! ;-) Ik heb wel een aantal vaasjes maar niet van die hele kleintjes, dit vaasje is vooral handig als je maar een paar bloemetjes hebt.

Als laatst kocht ik deze schelp.
Als laatst kocht ik deze schelp. Het is een grote schelp, ongeveer net zo groot als mijn hand. Ik vind hem nog niet geschikt voor nu maar voor de zomer is het erg leuk om neer te leggen met een waxinelichtje erin, zand ernaast en wat andere schelpjes en zeesterren eromheen. Ik zie het al helemaal voor mij haha. Er lagen echt ontzettend veel schelpen in twee grote manden maar uiteindelijk vond ik deze, de kleinste maar wel de mooiste! Ik kocht de schelp voor €3,80 bij tuincentrum Osdorp.

Het is niet een ontzettend grote shoplog maar ik heb veel spulletjes gekocht die ik echt leuk vind!

Hebben jullie ook zin in de lente?

Liefs,

Isabel Cristina

21 responses to “Decoration Shoplog

  1. Wat een leuke spulletjes heb je gekocht meis. Die tak heb je echt prachtig versierd en staat er mooi bij :-) X

  2. Wat een leuke spulletjes jammer dat ze niet hier in de buurt te koop zijn. Vooral je vogeltjes vind ik leuk… Wil zelf ook nog bloesemtakken halen

  3. Wat een leuk artikel! Ik vind de katjesboomtakken erg mooi; ze staan ook prachtig in zo’n hoge vaas!

  4. Aaaah ik word helemaal vrolijk van deze post. Wat heb je er al een hoop mooie lente proof spulletjes bij! Krijg hier helemaal zin van in de lente <3

  5. Dat vogeltje is zo schattig! Wat heb je een leuke blog ik ben je meteen via bloglovin gaan volgen. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs Tineke

♡ E-mail adres wil not shown in comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.