Review Watercolour Action

Waterverf Action 7
Teken, kleuren, verven, ik houd ervan! Toen ik laatst waterverf bij de action zag liggen moest ik die gewoon meenemen om te testen! Lees snel mee voor mijn review!

Niet iedereen kan zijn hoofd even makkelijk leegmaken. De één gaat, hardlopen, de ander gaat een boek lezen of je tekent, kleurt of verft er op los. (Yes, that last one is me!)

Creatief bezig zijn is hip, wat niet wil zeggen dat ik het daarom alleen maar leuk vind maar het maakt het zeker makkelijker om je spullen in de winkel te vinden. Waar ik vroeger naar een hobbywinkel moest kan ik mijn knutselspullen nu ook bij de Action vinden. Erg handig als je het mij vraagt maar is het net zo goed? Niet altijd maar af en toe zit er best iets leuks van goede kwaliteit tussen.

Een tijdje geleden schreef ik een review over de aquarelpotloden van de IKEA. Ik gebruik de potloden nog steeds met plezier maar ik miste nog iets anders, namelijk “echte” waterverf.

 Dit
Dit setje vond ik bij de Action voor maar €1,69, erg fijne prijs! Het setje bevat 12 tubes met waterverf. Om eerlijk te zijn was het mij niet opgevallen dat dit waterverf was want ik kende alleen die waterverf met van die kleurenschijfjes die we als kind allemaal wel hebben gehad. Ik was het schap alweer voorbij gelopen omdat ik dacht dat het acrylverf was en niet waterverf totdat mij moeder mij terug riep. (als ik mijn moeder toch niet had!;-))
Persoonlijk vind ik het erg fijn dat er verschillende
Zoals ik al zei zitten er 12 tubes met verschillende kleurtjes in het setje. Persoonlijk vind ik het erg fijn dat er zo veel verschillende kleuren in zitten want in principe kan je met de 3 primaire kleuren alle kleuren mengen die je wilt.
ff
Als je het dopje open draait dan zie je meteen dat de tubes zijn verzegeld met aluminium. Met de achterkant van het dopje kun je een gaatje prikken door het aluminium.
De verf vond ik "natter dan ik verwacht
De verf vond ik “natter” dan ik had verwacht, ik had het namelijk wat dikker verwacht. De verf is erg makkelijk in gebruik. Je kunt de verf onverdund of juist verdunt gebruiken, op je palet mengen met verschillende kleuren of mengen op je papier. Is je verf op je palet  opgedroogd? Met een beetje water kun je de verf weer gewoon gebruiken. Een palet is daarom ook zeker  aan te raden. 
Ik ben zeker tevreden
Ik ben zeker tevreden over de waterverf van de Action, voor de prijs van €1,69 zou ik hem zeker niet laten liggen. Het enige nadeel is dat de kwaliteit van de tubes kan tegenvallen zoals hierboven. De dop is stuk, als ik deze verf zou gebruiken droogt de verf uit doordat er een gat in de dop zit.. tja het blijft wel Action.. ;-)

Waar ik ook erg benieuwd naar ben is de kwaliteit van het aluminium, zal dit naar verloop van tijd scheuren? Helaas heb ik hier (nog) geen antwoord op omdat ik de waterverf maar een paar weken in mijn bezit heb.

v
Mijn tulp met veel te dunne steel ;-) Het was een uitprobeersel maar wel leuk om te zien dat ik deze waterverf tekening met maar 4 kleuren heb gemaakt. Op sommige delen is de verf verdunt en op andere delen juist extra aangedikt.

Wat vind jij van waterverf? Zou jij ook kunnen ontspannen met waterverf?

Een ontspannen, ;-)

Isabel Cristina

Advertisements

24 responses to “Review Watercolour Action

  1. Ik vind waterverf heerlijk om mee te werken. Over het algemeen haal ik mijn verf altijd bij een lokale verfwinkel, maar dit klinkt eigenlijk best goed.

  2. Wat een leuke en handige set! Ik heb zelf ook nog van allerlei verf, krijt en teken benodigdheden in huis liggen, want ik vind het wel erg leuk om te doen! Ik doe het alleen niet zo vaak, best stom eigenlijk!

  3. Ik houd juist echt niet van schilderen en dat soort dingen, ik kan er niks van en word daardoor alleen maar geïrriteerd haha. Lijkt me wel een leuk setje als ik schildertalent zou hebben. ;)

  4. Inderdaad een fijn prijsje voor deze set! Die tulp die je al geschilderd hebt is prachtig! Ik zal het je alvast niet nadoen, ik kan echt niet tekenen/schilderen!

  5. Wauw, op zulke momenten wens ik dat ik ook maar iets kon tekenen. Ik kan nog geen boom tekenen. Als ik kon schilderen zou ik het elke dag doen. Het ziet er goed uit, zeker voor Action verf.

  6. Deze heb ik ook thuis liggen. Alleen lukt het me maar niet om wat moois te maken haha, ik ben best slecht in schilderen!

  7. Wat mooi! Ik ben totaal niet zo handig met dit soort dingen, tekenen en schilderen, al vind ik het wel leuk om creatief bezig te zijn. Ga je hier ook leuke DIY’s mee maken? :)

  8. Wat leuk! Ik heb dat vroeger veel gedaan, maar eigenlijk al jaren niet meer. Doet me er aan denken, ik heb nog aquarelpapierblokken liggen.

♡ E-mail adres wil not shown in comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s