Birthday Giveaway!

kkk


Wie (bijna) jarig is trakteert! Daarom geef ik in samenwerking met www.DreamJewelsDesign.com een prachtige armband weg! <3

Over precies 3 weken ben ik jarig en wordt ik alweer 25 jaar oud. (Time flies!) Om mijn lieve lezers en volgers te verwennen geef ik in samenwerking met Lysanne van www.DreamJewelsDesign.com een prachtige armband weg.

Dreamjewelsdesign is een webshop met prachtige sieraden zoals kettingen, armbanden, oorbellen en ringen.
www.Dreamjewelsdesign.com is een webshop met prachtige sieraden zoals kettingen, armbanden, oorbellen en ringen in de meest mooie zomerse kleurtjes. Een keuze maken uit al deze mooie spulletjes is dan ook niet makkelijk maar de prijs is erg fijn en voor iedereen betaalbaar! Dus mocht je niet kunnen kiezen, dan kun je beide items kopen! ;-) (Ohja én gratis verzending bij een besteding vanaf €25,-)

Naast de leuke webshop heeft Lysanne ook een mooie blog waar ze leuke inspiratie artikelen schrijft en alle nieuwtjes deelt over haar sieraden en webshop. Ook staat ze 25 April op de voorjaarsfair Groei en Bloei – in alle Staten. Dus mocht je in de buurt zijn van Dekema State in Jelsum, ga dan zeker even langs!

kkk
De armband die ik vandaag mag weg geven is deze mooie leren armband met prachtige steen.
De sluiting van de armband
De sluiting van de armband is een magneetje met een beveiligings-pinnetje. Erg handig! Geen gedoe met kleine slotjes en makkelijk om te doen!
Wil jij kans maken op deze prachtige armband?
Wil jij kans maken op deze prachtige armband?

Het enige wat je hoeft te doen is:
– Een reactie achterlaten met een geldig email adres & aangeven wat je hebt gedaan om mee te doen.
– Dreamjewels Design volgen op Bloglovin
– Isabel Cristina volgen op Bloglovin

Wil je extra kans maken op deze mooie armband? Dat kan!
Voor extra kansen mag je:
– Dreamjewels Design volgen op Facebook
– Isabel Cristina volgen op Instagram 

De winactie is geopend tot zondag 10 mei 23.59 uur en is alleen voor inwoners uit Nederland en België. De winnaar van de armband maak ik op mijn verjaardag, 11 mei bekend. Good luck! :-D

Kende jij de webshop www.dreamjewelsdesign.com al?

Liefs,

Isabel Cristina

Advertisement

27 responses to “Birthday Giveaway!

 1. Wauw wat een beauty dat armbandje! Die zie ik natuurlijk graag om mijn pols schitteren

 2. Alvast een happy birthday!!! Ik doe graag mee. Ik volg jou en Dreamjewels op Bloglovin, ik heb de facebookpagina van Dreamjewels geliked en ik volgde je ook al op Instagram.

 3. Wat een leuke giveaway! Ik heb aan alles meegedaan + om extra kans te maken. Ik kende Dreamjewels Design nog niet, maar het ziet er allemaal erg leuk uit!
  Liefs Ami :)

 4. Wat een leuke winactie! Ik pas want ik denk dat je iemand anders er nog veel gelukkig mee kunt maken. Ik wens iedereen die mee doet veel succes.

 5. Van harte! Ik kende de het nog niet, maar het is onwijs mooi. Ik doe graag mee, want ik kan mijn beste vriendinnetje hier blij mee maken (zo saai, geef nooit wat aan mezelf, haha). En ik heb alles gedaan!

 6. Oehh wat een leukie! En wat toevallig stier(sterrenbeeld), haha :P Ik word ook 25 jaar en om precies te zijn op 8 mei al! Ik hoop dat ik deze cutie kan dragen op mijn verjaardag! Ik volg jullie beide op bloglovin :) Mijn emailadres: blog@stylebygina.nl x

 7. Beste Isabel en Lysanne, wat een super mooie armband!
  En wat een leuke manier om weer een nieuwe blogger te leren kennen (wij volgen jullie overal :)).
  Op 25 april ben ik jarig, dus bij de fair kan ik er niet bij zijn, maar rondkijken op de webshop is ook al een feestje!

  Alvast gefeliciteerd en veel plezier in Jelsum zaterdag!

  Creatieve groetjes,

 8. Beste Isabel Christina, ik heb alle stappen ondernomen (bloglovin, instagram én facebook), hopen dat ik dit geweldige giveaway win!

  X

 9. Super leuke winactie! Deze armband heeft echt een mooie zomertint! Ik zou hem graag willen winnen omdat ik super veel van dat kleurtje hou! Ik zou hem meteen op me blog zetten en er wat overschrijven. Lief dat jullie zoiets doen!
  xoxo dutchfashiion

 10. Hallo!
  Super leuke winactie☺️, ik vind het een super mooie kleur echt zomer kleurtjes. Ik hou echt van die kleur! Ik zou het super vinden als ik win en zou er meteen wat op mijn blog overschrijven!
  xoxo dutchfashiion
  ( weet niet of andere bericht wel was binnen gekomen )

♡ E-mail adres wil not shown in comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.